El Spezzato, l’únic que necessites per ser el millor vestit a l’estiu

També et servirà per combinar aquest estil en qualsevol acte que pots tindre.

Portar tratje a l’estiu, quan el termòmetre sobrepassa els 30 graus, pot considerar-se esport d’alt risc. Per aquest motiu La Creadora et dóna les millors eines per poder solucionar d’alguna manera aquestes temperatures.

Concepte de l’estil “SPEZZATO”

En sastreria s’utilitza la paraula Spezzato per definir el conjunt format per una jaqueta i uns pantalons diferents pels quals fa a la tela i al color. Aquesta pràctica es pot utilitzar tant per l’oficina, o fins i tot per anar a sopar amb els amics.

A la imatge combinem una Americana de Daniele Alessandrini amb una mostra de quadre  gales amb tonalitats de color cru, vermell i blau. El pantaló blau marí de Hugo Boss, cinc butxaques amb teixit de cotó. 

L’únic requisit de la Spezzatto és triar colors neutres i teixits lleugers que permetin sortir airós de les altes temperatures.

Els colors

La Clau és combinar l’americana amb uns pantalons que siguin diferents, així que si tries un color bàsic i neutre en l’americana pots donar a joc a un ventall enorme de tons a la part de sota. El millor color a l’estiu són els beix o clars, però també la idea d’un pantaló més fosc com pot ser el blau marí el podràs amortitzar fins al primer mes de la tardor.

El teixit

És la part més complicada que trobarem, per la gran varietat de teixits que hi han al mercat: Quadres, ratlles, textures i patronatges fan que una americana o un pantaló destaquin d’una manera subtil o més extremada.

La nostra recomanació és apostar per americanes o jaquetes desestructurades, que no tinguin forro ni muscleres, escollint un color clar. Colors que després poden formar part de múltiples estils per diferents ocasions.

El Spezzato un estil mès que inclouras al teu look