LA CREADORA 1936 DONA EL PAS CAP A L’ECOMMERCE

Volem oferir els nostres clients una nova manera de gaudir de la roba present a la nostra botiga on la moda brilla amb llum pròpia.

Des del nostre començament fins ara hem estat evolucionant i millorant per adaptar-nos a les necessitats del nostres clients.

A la nostra web podràs trobar un conjunt ideal per la pròxima reunió amb els amic i familiars o el bàsic de fons d’armari que tothom necessita. Sempre ho podràs fer amb total confiança d’adquirir un producte de gran qualitat ja que nosaltres tractem grans marques com: Emporio, Replay, Stone Island, Michael Kors, Bob, Hugo Boss entre moltes altres.

La diversitat de teixits i confeccions s’uneixen per crear un estil propi a la moda. A la nostra pàgina web podràs trobar-te amb aquest preciós conjunt: bolso i botes de REPLAY, camisa i pantalons de MOS MOSH i jersey de AU SOLEIL STROPEZ. Totes elles presents també a la nostra botiga.

Continuarem oferint el més actual de cada temporada tant a la nostra botiga La Creadora 1936 com a la nova pàgina web shop.lacreadora.com

 

Evolució de La Creadora