Avui parlarem de la casa de sabates United Nude.

La història d’amor de Rem D Koolhaas, nebot i homònim de l’arquitecte Rem Koolhaas d’OMA passarà a la història del calçat per haver donat a llum a la companyia i d’alguns dels dissenys de calçat més avançats del present.

Establert el 2003, juntament amb Galahad Clark (un sabater de setena generació), cada parell de sabates United Nude és una reinterpretació d’un objecte arquitectònic o una exploració de les possibilitats que ofereix el moviment, els colors i els materials. Començant amb la seva sabata inaugural ‘Möbius’, la marca es guia en parts iguals en ampliar els límits del disseny de calçat i col·laborar en llançaments d’edició limitada amb creatius d’alt perfil, com Iris van Herpen, Zaha Hadid, Issey Miyake i Linda Farrow.

En l’actualitat l’equip de disseny dirigit per Rem D Koolhass és de caràcter multidisciplinari, format per arquitectes, dissenyadors de moda, editors de revistes i fotògrafs.

Nomenat guanyador d’un Premi Wallpaper * Design 2016, United Nude es posiciona com a líder mundial en calçat i accessoris d’arquitectura. Les sabates de la marca es venen en més de 50 països del món, amb botigues conceptuals a Amsterdam, Viena, Tel Aviv, Tòquio, Taipei i Pequín.

“Calçat de disseny inspirat en el nostre entorn arquitectònic per oferir productes únics amb una actitud alternativa”