La Botiga La Creadora 1936 esta situada al Passeig Pere III,57 de Manresa. Al costat gairebé de Plaça Espanya. Una botiga amb més de 100 m² on seleccionem tot el necessari per a oferir-te la millor opció que et permeti construir la imatge que t’ajudi a tindre èxit en las situacions socials que vius i a gaudir de tu mateix/a.

Per això t’atenem personalment, proposant-te les novetats que més et convenen i els bàsics que has de mantenir.

La Creadora 1936 te el compromís de ser

Especialiestes, Exigents, Elegants, Solícits i Actuals

Especialistes –

La dedicació per la moda i les tendències, tot en un mateix escenari. Especialistes en escollir lo més actual de cada temporada per poder donar als nostres clients lo millor. Durant molt de temps hem anat perfeccionant la nostra atenció i establiment per tindreu tot preparat per la seva satisfacció i atenció. Som especialistes en l’atenció i confort òptims perquè la seva experiència amb nosaltres sigui immillorable.

Exigents –

Ens caracteritza l’habitud de autoexigència que ens atribueix seleccionar lo millor per els clients. Tenim la necessitat de millorar cada dia, buscant nou producte i tendències per ser una botiga on la moda brilla en llum pròpia. Els patronatges i els talls són les guies on l’estil i el disseny dibuixen la moda que necessitem en la nostra vida. La roba que portem es el mirall de nosaltres mateixos, on ens fa ser diferents i nosaltres t’ajudem amb les millors eines possibles.

Elegants –

La Creadora 1936 té l’atribut de ser excepcionalment encisador i senzill, un estàndard de bon gust en el món de la moda. Des de l’elegància fins a la riquesa del seu disseny. Et proporcionem un descobriment de sentits i emocions. Tot a flor de pell.

Solícits –

La Creadora 1936 es posa al servei del client per posar-li les coses fàcils durant i després de la compra. Ens oferim al client amb les millors eines possibles que es la qualitat del nostres producte i l’atenció, cura i servei que ens es possible. Sempre amb el servei que ens precedeix en la nostra vida en aquet sector.

Actuals –

Difonem les tendències que creiem que poden ser del interès per els nostres clients. Seguint de prop la moda sense oblidar la nostra elegància i exigència en la nostra atenció. La moda es el moviment natural de la nostra societat on la diversitat de teixits i confeccions s’uneixen per crear el seu propi estil. Seguim les modes sense deixar de mirar lo més confortable per cada client.

La Creadora 1936 ofereix diferents serveis als nostres clients.

Si el Client ho desitja hi ho necessita disposem d’un servei d’arranjaments.

El client pot reservat dia i hora amb el personal de vendes.

El Client tindrà l’assessorament personalitzat, on t’informaren de les ultimes tendències.