A la botiga Entre Pàrentesis trobaras tota mena de gadgets originals, diferents i divertits

Hi han diferents seccions de la botiga on podem trobar diversos productes. les nostres marques són balvi, LOQI, Izipizi, Skimp, Key Smart, Jarre, Gentlemen’s Hardware, Happy Socks, Secrid, Lego, B:On, Chipolo, Palomar, Wild & Wolf.. i molt més.

I ❤️ Gadgets

HAPPY SOCKS

Pots trobar a botiga la col·lecció de Happy Socks. Una marca que reparteix felicitat amb els seus colors i estampats sense perdre la comoditat i qualitat que els defineix. A què esperes?!

BALVI

Balvi ofereix tota mena de productes. Taula & cuina, living, ordre, llegir i escriure, bany, gatgets, rellotges, marcs de fotos i tot tipo de regals.

CHIPOLO

Creiem que hi ha una forma millor i més intel·ligent de trobar coses perdudes. Per això trobaràs a la nostra aquest producte pràctic de cercar objectes.

GENTLEMAN’S HARDWARE

Gentelman’s Hardware neix d’una passió compartida per construir béns superiors, duradors i responsables que equipen els senyors moderns per als rigors de la vida.

IZIPIZI

IZIPIZI, es felicitat! per tots els gustos i colors, ulleres que donen sonriures. Clàsics o elegants van a tots els nasos! per la lectura i pantalla, pel sol i per la diversió. per nosaltres, per tots, es IZIPIZI!

LEGO

A botiga podràs trobar tota mena de despertadors de LA LEGO®. Batman, Wonder Woman, El Joker, amb personatges de Marvel i Star Wars. Desperta’t d’una manera diferent!

SECRID

Una nova generació de targetes amb cardprotect, on la banda magnètica i el xip no és fan malbé. Un regal original unisex pels que utilitzen a diari les seves targetes.